Krav på BankID
Amanda avatar
Skrivet av Amanda
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna teckna en försäkring hos oss och samtidigt aktivera autogiro för kommande månadsinbetalningar, måste du ha ett BankID. Det är en elektronisk ID-handling som kan beställas hos din bank.

Läs mer om Mobilt BankID här

Är du kund hos Swedbank?
För att kunna godkänna att månadsinbetalningarna sker via autogiro, behöver du som är kund hos Swedbank kunna lägga till nya betalningsmottagare. Detta gör du genom att aktivera funktionen utökad användning på ditt Mobila BankID. De flesta har redan denna funktion aktiverad hos Swedbank.

Om inte, gör du det enklast i Swedbanks internettjänst eller Swedbanks app.

Läs mer här

Annars kan det vara enklast att använda sig av kortbetalning via Nets.